BUURTAMBASSADEUR

Een buurtambassadeur is de de schakel tussen DEEL en de buurtgroep die samen auto’s deelt. Daarmee fungeer jij als contactpersoon & ben je de drijvende kracht achter DEEL in je wijk. 🙂

Klinkt dat als muziek in je oren? Om buurtambassadeur te worden, volg je de onderstaande stappen. En wij helpen je natuurlijk. Aan de slag!

STAP 1: MELD JE AAN

Geef je hier op als buurtambassadeur. Wij nemen contact met je op en gaan direct met jouw gemeente aan de slag om ervoor te zorgen dat DEEL mogelijk wordt in jouw buurt!

STAP 2: (ONLINE) INFO AVOND

Samen organiseren wij een DEEL info avond in je buurt. On- en/of offline. Als buurtambassadeur vertel je dan waarom DEEL perfect aansluit bij jullie drukke wijk. Wij leggen het verhaal achter DEEL én alle ins & outs over coöperatief autodelen uit. 

STAP 3: RITANALYSE

Na de info avond hebben we van de enthousiaste buren een Ritananalyse nodig, zodat zij weten wat hun maandelijkse voorschot is én om het optimale gebruik van de auto’s/voertuigen te berekenen. We willen zo min mogelijk autostilstand in je straat!

STAP 4: WIE DOET MEE?

OK: we hebben bijna alles. Deelauto’s beschikbaar…chéck, gemeente is akkoord…chéck. En welke buren stappen in? Zij kunnen de gebruikersovereenkomst voor de Probeerperiode ondertekenen. Chéck!

STAP 5: GO

Feest! Als alle krabbels zijn gezet kunnen we de auto’s écht bestellen en kan het DEELen beginnen!

Zin om aan de slag te gaan als buurtambassadeur? Geef je op!